Onderhoud

Het 2-jaarlijkse onderhoud van uw cv-ketel is een wettelijke verplichting waar u zelf voordeel bij heeft. U bespaart op uw energiefactuur en zorgt ervoor dat uw huis steeds comfortabel warm blijft, zonder risico’s voor uw veiligheid of gezondheid. U draagt ook bij aan een beter leefmilieu, dankzij minder uitstoot van verontreinigende stoffen.

 

Na het onderhoud ontvangt u van onze technieker een reinigings-en verbrandingsattest. Dit attest omvat de reiniging van de schouw en/of ketel/branderinstallatie met de gemeten parameters van de rookgassen. U vindt daar ook het eindresultaat van het onderhoud terug. Uit dit attest zal blijken of uw toestel al dan niet voldoet aan de huidige regelgeving.

 

De huidige wetgeving omtrent het verplichte onderhoud op uw cv- installatie kan u terugvinden op de website  van Vlaanderen.be :

http://www.vlaanderen.be/nl/bouwen-wonen-en-energie/elektriciteit-aardgas-en-verwarming/verplicht-onderhoud-van-uw-cv-installatie-centrale-verwarming

 

Onze techniekers zijn in het bezit van het certificaat G1 en G2.  Ook voor grotere vermogens kan u bij ons terecht (G3).

Dépannage

U kan bij ons terecht voor herstellingen aan uw defecte toestellen. Onze klantenservice is erop gericht om u zo snel mogelijk te helpen. Indien onze technieker het juiste materiaal niet direct ter beschikking heeft, wordt de bestelling nog diezelfde dag uitgevoerd. Van zodra het benodigde materiaal geleverd is, contacteren wij u om een afspraak te maken om de herstelling uit te voeren.

 

Bereikbaarheid:

U kan ons bereiken op 03/253.05.32 voor een afspraak voor het onderhoud en depannage.

 

Wij zijn telefonisch bereikbaar van 7u30 tot 16u30.

Buiten deze uren kan u een boodschap inspreken op ons antwoordapparaat. Wij contacteren u de eerstvolgende werkdag om u te helpen.

Door gebruik te blijven maken van deze website, geef je toestemming voor het plaatsen van cookies bij bezoek aan onze website.