Badkamerrenovatie

Renovatie van uw douche, badkamer en toilet! Wij hebben zelf tegelaars in dienst die uw badkamer, toilet of douche omtoveren tot een waar pareltje.

 

Verwarming

Installatie van nieuwe verwarmings – en warmwatertoestellen op aardgas. Wij installeren ook zonneboilers, zonnepanelen voor warm water, radiatoren en vloerverwarming. Ook voor leidingen en sanitair zijn wij uw partner!

 

Onderhoud & dépannage

Wij zorgen voor het onderhoud van uw cv-ketel. Ook voor herstellingen van uw defecte toestellen kan u bij ons terecht!

 

Jonny De Beule – Waardevol in verwarming en water!

Ons gespecialiseerd team verzorgt de installatie van nieuwe verwarmings – en warmwatertoestellen op aardgas, zonneboilers, zonnepanelen voor warm water, radiatoren, vloerverwarming, leidingen en sanitair. Onze tegelaars toveren uw nieuwe badkamer, douche, toilet,… om tot een pareltje.

 

U kan bij ons ook terecht voor het onderhoud op uw verwarmings- en warmwatertoestellen en gaskachels alsook voor herstellingen aan defecte toestellen.

 

Wij zijn in het bezit van verschillende kwaliteitslabels zoals: gehabiliteerd aardgasinstallateur, VCA*-certificaat, Lid van Bouwunie –Unizo, Cerga – erkenningsnummer 08-03251-N (Koninklijke Vereniging van Belgische Gasvaklieden vzw).

 

Onze eigen toonzaal beschikt over een ruime keuze aan tegels. U kan ook steeds terecht bij onze leverancier voor uw sanitair: Schrauwen.

Door gebruik te blijven maken van deze website, geef je toestemming voor het plaatsen van cookies bij bezoek aan onze website.